وبینار پیشبینی چالشهای حقوقی کسبوکارهای نوپا و ارائه راهکارهای پیشگیرانه
بررسی کامل دوره
- نظرات :0 نظر0
- آموزشگاه:ایسمینار3.5
- مدرس:دکتر امیرهوشنگ صادقی0
- زمان:5 ساعت
- مدرک:ندارد
- توضیحات:دارد
توضیحات
اگر به دنبال راهاندازی کسبوکار نوپا یا استارتاپ خود هستید، ضمن توجه به پیچیدگیهای فنی و مدل کسبوکار، باید از چالشهای حقوقی این مسیر طولانی نیز آگاه باشید و برای حل آنها راهکارهای مناسب پیشبینی نمایید.
البته به شما حق میدهم که احتمالا مطالعه مباحث حقوقی از نوشتن چندهزار خط کد برنامهنویسی نیز برای شما سختتر به نظر آید!
بنابراین اینجا هستم تا با تلفیق علم و 33سال تجربه خودم در زمینه کارآفرینی و مشاوره حقوقی کسبکارها در ایران و کانادا، چالشهای حقوقی پیشروی شما را به زبان ساده و ملموس مطرح نمایم.
در این وبینار قرار نیست از کلمات و اصطلاحات حقوقی سنگین استفاده شود که برای ادامه راه دلسرد شوید، بلکه هدف، شفافیت هرچه بیشتر مسیر کارآفرینی با کمترین پیچیدگی و دردسر است. نکاتی که ممکن است از ضررهای میلیونی و میلیاردی احتمالی آینده جلوگیری به عمل آورد!
در این وبینار قرار است ما باهم چالشهای حقوقی کسبوکارهای نوپا را در مرحله پیش از لانچ و مرحله رشد اولیه، پیشبینی و راهکارهای عملی پیشنهاد نماییم.
نمونه دغدغههای حقوقی یک فرد استارتاپی:
یک ایده دارم ولی میترسم با کسی درمیون بذارم. نکنه ایدهام دزدیده شه!
ایده رو میشه جایی ثبت کرد؟
قبل از مطرح کردن ایدهام برای جذب همتیمی باید قرارداد عدم افشا امضا کنم؟
این قرارداد عدم افشا یا NDA که میگن چه استانداردهایی باید داشته باشه؟ اصلا قابل پیگیری هست این نوع قرارداد؟ برای اینکه معتبر بشه حتما باید ببرمش محضرخونه؟
هنگام انتخاب شریک کاری یا همتیمی یا همبنیانگذار چه نکاتی رو باید مدنظر قرار بدیم که بعدها به مشکل نخوریم؟
در قرارداد همبنیانگذار چه پارامترهایی باید موردتوجه قرار بگیره؟
آیا احتیاج هست که تا قبل از لانچ استارتاپ ثبت شرکت انجام بدم؟ چه مدت میتونم به صورت چراغ خاموش حرکت کنم و مشکلی هم برام ایجاد نشه؟ تا چه زمانی به صورت شخص حقیقی فعالیت کنم و بعد به صورت حقوقی فعال باشم؟
اگر شرکت ثبت کنم درگیر مالیات و بیمه میشم؟
آیا احتیاج هست که لوگو و نام استارتاپ رو جایی ثبت کنم؟
با توجه به ماهیت استارتاپ من چه مجوزهایی جهت فعالیت احتیاج دارم؟ اینماد، ساماندهی، اتحادیه کسبکارهای اینترنتی، نظام صنفی رایانهای و... مجوز کدومشون برای من الزامیه؟
قانون تجارت الکترونیک خیلی طولانیه، کدوم بخشهاش مهمه که من بدونم؟
و...
دوره وبینار پیشبینی چالشهای حقوقی کسبوکارهای نوپا و ارائه راهکارهای پیشگیرانه دورهای با امتیاز نهایی 3 میباشد و توسط دوره بین که موتور جستجوی بهترین دوره های آموزشی میباشد، تحلیل، بررسی و امتیازدهی شده است. مدت زمان این دوره 5 ساعت میباشد که در ایسمینار توسط دکتر امیرهوشنگ صادقی مدرس این دوره ارائه شده است. قابل توجه است که این دوره مدرک ندارد و دوره مذکور 300,000 تومان میباشد.
همچنین میتوانید با کلیک بر روی دکمه شروع یادگیری به آموزشگاه ارائهدهنده متصل شوید و دوره وبینار پیشبینی چالشهای حقوقی کسبوکارهای نوپا و ارائه راهکارهای پیشگیرانه را تهیه نمایید.
علاوه بر این، شما عزیزان میتوانید همه دورههای کسب و کار سراسر اینترنت را در صفحه کسب و کار در دورهبین مشاهده، مقایسه و بهترین دوره از نظر کیفیت و قیمت را به آسانی انتخاب نمایید.
دورههای مشابه
آموزش پیشنیازها و چالشهای شروع کسبوکارهای خرد در ایران
علی مصدقی نقندر
مکتب خونه
وبینار سلسله مباحث الزامات حقوقی کسب و کارهای اینترنتی (استارتاپ)
محمدرضا نصرالهی
ایسمینار
نظرات فراگیران