مبانی جامعه شناسی یک (مفاهیم پایه جامعه شناسی)
بررسی کامل دوره
- نظرات :6 نظر3.7
- آموزشگاه:مکتب خونه4.2
- مدرس:غلامرضا صدیق اورعی3.7
- زمان:29 ساعت و 1 دقیقه
- مدرک:دارد
- توضیحات:دارد
توضیحات
درس مبانی جامعه شناسی، یکی از دروس پایه رشته جامعه شناسی و همچنین یکی از دروس پایه یا اختیاری رشتههای مختلف دیگر مثل انسانشناسی، روانشناسی، ریاضی، آمار، معماری، مدیریت، حقوق، جغرافیا، رشتههای الهیات و... است. پیشنیاز بودن این درس برای اغلب دروس رشته جامعه شناسی، حکایت از اهمیت آن در این رشته دارد و از فواید آن، معرفی مفاهیم پایه این دانش و آموزش زبان این علم به فراگیران است. بنابراین ارائه محتوای دقیق و صحیح و یادگیری عمیق آن، از لوازم موفقیت در فهم سایر کتب جامعه شناختی و البته عاملی مؤثر در اندیشیدن صحیح درباره واقعیت اجتماعی است چراکه زبان و ذهن، پدیدههای کاملاً مرتبطاند. این درس در رشته جامعه شناسی سه واحدی است و در سایر رشتهها حداقل دو واحد را به خود اختصاص میدهد.از ویژگیهای کلاس درس مبانی جامعه شناسی آقای دکتر اورعی، دقت در تعریف مفاهیم و طرح مطالب و همچنین ارائه نمونههای بومی از کوچه و بازار و خانه و سیاست در جامعه ایران است. بیان بسیار سادهی مطالب بدون کاستن از دقت علمی توسط ایشان، سبب میشود فهمی عمیق از مفاهیم جامعه شناسی با نظم منطقی کمنظیری منتقل شود و ذهن دانشجو و مخاطب را برای فهم نظریات و اندیشههای جامعه شناختی و اجتماعی آماده سازد.از ویژگیهای دوره مذکور، امکان تهیه کتاب متناظر با این جلسات است که همزمان با انتشار این فیلمها، روانه بازار شده است. کتاب مبانی جامعهشناسی (مفاهیم و گزارههای پایه) را آقای صدیق اورعی با همکاری احمد فرزانه، مهدیه باقری و سیده شیوا محمدی تصنیف کرده است. کتاب، از سه بخش تشکیلشده است: بخش نخست، شامل چهارده فصل و به مفاهیم پایه جامعهشناسی مربوط است؛ بخش دوم، در قالب دو فصل، به بحث درباره علم جامعهشناسی پرداخته است و بخش سوم، به نُه مورد از گزارههای پایه جامعهشناسی در نُه فصل مستقل اختصاص دارد. یکی از برجستگیهای مهم بخش اول این کتاب-که به ویدئوهای این دوره مربوط است- اولاً تنظیمِ آموزش- محور مطالب است و تلاش شده است. مفاهیمِ واقعاً پایه برای جامعهشناسی، مطرح و بهدقت تعریف شود و با وسواس بسیار، سعی شده تا حد ممکن، مطالب مطرحشده، تنها و تنها در چارچوب مبانی باقی بماند و وارد بدنه علم جامعهشناسی نشود و کوشش بسیاری شد تا همزمان، سادگی، وضوح و دقت رعایت شود. نکته مهم دیگر اینکه، مفاهیم مطرحشده، در کنار هم، زنجیرهای محکم و چارچوبی مستحکم را میسازند که از سیری منطقی برخوردارند که میتواند پاسخگوی نیاز پژوهشگران اجتماعی و جامعهشناسان به مفاهیم دقیق و دارای تعاریف مرزبندیشده با مفاهیم همجوار و متمایز باشد. نکته قابلذکر دیگر، تلاش برای ایجاد بینش جامعهشناختی در خواننده با طرح مثالهای ملموس و عمدتاً بومی بوده است
دوره مبانی جامعه شناسی یک (مفاهیم پایه جامعه شناسی) دورهای با امتیاز نهایی 4.5 میباشد و توسط دوره بین که موتور جستجوی بهترین دوره های آموزشی میباشد، تحلیل، بررسی و امتیازدهی شده است. مدت زمان این دوره 29 ساعت و 1 دقیقه میباشد که در مکتب خونه توسط غلامرضا صدیق اورعی مدرس این دوره ارائه شده است. قابل توجه است که این دوره مدرک دارد و دوره مذکور رایگان میباشد.
همچنین میتوانید با کلیک بر روی دکمه شروع یادگیری به آموزشگاه ارائهدهنده متصل شوید و دوره مبانی جامعه شناسی یک (مفاهیم پایه جامعه شناسی) را تهیه نمایید.
علاوه بر این، شما عزیزان میتوانید همه دورههای رشته جامعه شناسی سراسر اینترنت را در صفحه رشته جامعه شناسی در دورهبین مشاهده، مقایسه و بهترین دوره از نظر کیفیت و قیمت را به آسانی انتخاب نمایید.
نظرات فراگیران
کاربر مکتبخونه
سلام، با تشکر از مکتبخونه که زحمت تهیه و بارگذاری این دوره آموزشی مفید را متقبل شده است. متاسفانه برخلاف بعضی از حوزه ها، محتوای آموزشی بسیار کمی در رشته جامعه شناسی وجود دارد. این در حالی است که جامعه شناسی یکی از بنیادی ترین رشته های تاثیر گذار و ضروری برای عوام و خواص است، زیرا: 1) الهام بخش بر آن دسته از "دانشجویان نخبه" ای است که میتوانند دانش جامعه شناسی را بعنوان آلترناتیوی تاثیرگذار به همراه داشته باشند. 2) دانشجویانی که استعدادهای نهفته ای در حوزه جامعه شناسی دارند، استعدادهای خود را کشف می کنند و در راستای بالفعل ساختن آن قدم برمیدارند که این خود میتواند موجب شکوفایی رشته بی رونق جامعه شناسی در جامعه آکادمیک ایران شود. 3) افزایش سطح دانش شهروندان از علوم اجتماعی می تواند تاثیر به سزایی در اصلاح رفتار های اجتماعی شهروندان و بهبود جامعه ایرانی داشته باشد. به امید تهیه دورهای بعدی جامعه شناسی.
کاربر مکتبخونه
کیفیت صدا خیلی کمه
کاربر مکتبخونه
با سلام و احترام فراوان.صمیمانه از تلاشهای استاد محترم و همکاران ایشان در تدوین این برنامه درسی تشکر نموده و مراتب سپاس گذاری این جانب را پذیرا باشید.
کاربر مکتبخونه
بد نبود سیاه خانی