وبلاگ دوره‌بین
سئو منفی چیست؟ + بهترین راهکارهای مقابله با آن

سئو منفی چیست؟ + بهترین راهکارهای مقابله با آن


فهرست مطالب
  • سئو منفی یعنی چه؟
  • تفاوت سئو منفی با سئو کلاه سیاه
  • انواع روش های سئو منفی
  • روش های محافظت از وب سایت خود در برابر سئوی منفی:
  • کلام آخر

در قلمرو وسیع اینترنت، جایی که هر روز نبردهای دیجیتالی انجام می‌شود، در دنیای سئو تکنیک شرورانه‌ای که به سئوی منفی معروف است، بی‌سر و صدا در سایه جولان می دهد. از آنجایی که کسب‌وکارهای آنلاین تلاش می‌کنند دیده شدن و رتبه‌بندی خود را افزایش دهند، با خطر وحشتناک قربانی شدن در سئو منفی مواجه می‌شوند.


 اما نترس! در این مقاله، ما قصد داریم به چیستی سئو منفی بپردازیم، انواع متداول روش‌های سئو منفی را مورد بحث قرار دهیم و استراتژی‌های موثری برای محافظت از وب‌سایت شما در برابر این متد تهدیدآمیز ارائه کنیم.

 

سئو منفی یعنی چه؟

 

سئو منفی به زبان ساده به تاکتیک های غیراخلاقی اشاره دارد که توسط طرف های مخرب برای آسیب رساندن به رتبه وب سایت رقیب در موتورهای جستجو به کار می رود. این موارد شامل دستکاری الگوریتم های موتورهای جستجو برای جریمه کردن یک وب سایت است که در نهایت رتبه آن را در نتایج جستجو کاهش می دهد. هدف پشت سئو منفی لکه دار کردن اعتبار یک رقیب و کسب مزیت ناعادلانه است.

 

negative- seo

 

تفاوت سئو منفی با سئو کلاه سیاه 

 

اما گاهی سئو منفی با سئو کلاه سیاه اشتباه گرفته می شود. باید در نظر بگیرید که سئو کلاه سیاه مجموعه ای از روش های غیر قانونی هستند که توسط خود وبسایت به جهت دور زدن گوگل و گرفتن رتبه در سرپ گوگل انجام می شوند اما همان طور که گفته شد سئو منفی شامل روش های غیر اخلاقی هستند که توسط رقبای شما برای ایجاد اختلال و ازبین رفتن ترافیک سایت شما انجام می شود.

 

انواع روش های سئو منفی


الف) ارسال هرزنامه بک لینک: یکی از رایج ترین تکنیک های سئو منفی، بمباران یک وب سایت با رگبار بک لینک های بی کیفیت یا سمی است. هدف از این کار این است که وب سایت مورد نظر را با منابع مشکوک مرتبط کند و باعث جریمه موتورهای جستجو شود.


ب) خراش دادن و تکرار محتوا: برخی از افراد سودجو ممکن است محتوای وب‌سایت شما را کپی کرده و آن را در وب‌سایت‌های هرزنامه‌ای متعددی توزیع کنند، که منجر به جریمه محتوای تکراری برای وب‌سایت شما می‌شود.


ج) آلوده شدن به بدافزار: در موارد شرورتر، هکرها ممکن است امنیت سایت شما را به خطر بیندازند و آن را با بدافزار آلوده کنند و نه تنها تأثیر منفی بر سئو بگذارند، بلکه به بازدیدکنندگان ناآگاه نیز آسیب برساند.


د) آسیب رساندن به سیگنال های کاربر: دستکاری معیارهای تعامل، مانند نرخ کلیک و نرخ پرش، می تواند سیگنال های گمراه کننده ای را به موتورهای جستجو ارسال کند و منجر به افت بالقوه رتبه شود.

 

 روش های محافظت از وب سایت خود در برابر سئوی منفی:


الف) چک کردن منظم بک لینک: می توانید از ابزارهای تخصصی نظیر  MonitorBacklinks.comبرای نظارت بر نمایه بک لینک وب سایت خود استفاده کنید و هر لینک مشکوک یا هرزنامه را به سرعت شناسایی کنید. برای محافظت از وب سایت خود در برابر سئوی منفی، آن لینک ها را غیر قابل دسترسی یا Disavow کنید.


ب) نظارت مداوم بر محتوا: از ابزارهای بررسی سرقت ادبی یا Google Alerts برای شناسایی مواردی از حذف محتوا استفاده کنید. با مالک وب‌سایت تماس بگیرید و درخواست کنید محتوای تکراری را حذف کند یا یک اخطار حذف DMCA ارسال کند.


ج) تقویت امنیت وب سایت: به طور منظم نرم افزار وب سایت خود را به روز کنید و وصله کنید، افزونه های امنیتی را نصب کنید و رمزهای عبور قوی انتخاب کنید تا خطر هک شدن یا آلوده شدن به بدافزار را به حداقل برسانید.


د) مراقب تجزیه و تحلیل ها باشید: تجزیه و تحلیل وب سایت خود را برای شناسایی هرگونه نوسانات غیر طبیعی در سیگنال های کاربر زیر نظر داشته باشید. هر گونه فعالیت مشکوک را به سرعت بررسی و اصلاح کنید.

 

کلام آخر


سئو منفی یک تهدید مهم برای کسب و کارهای آنلاینی است که به دنبال دیده شدن و موفقیت بیشتر هستند. درک انواع روش های سئو منفی به صاحبان وب سایت این امکان را می دهد تا اقدامات پیشگیرانه ای را در برابر چنین حملاتی شناسایی و اتخاذ کنند. در این مقاله سعی کردیم شما را با مفهوم سئو منفی بیشتر آشنا کنیم.

 

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد ضمنا اگر به یادگیری سئو علاقه مند هستید و یا قصد گسترش دانش خود در این زمینه دارید پیشنهاد می کنم از طریق این لینک بهترین دوره های سئو در سراسر وب را مشاهده کنید.
 

بقیه چی گفتن

اولین نفری باش که یه چیزی میگه :)

شما چی میگی