آموزش جامع پایتون
بررسی کامل دوره
- نظرات :4 نظر5
- آموزشگاه:مکتب خونه4.2
- مدرس:معین حشمتی5
- زمان:21 ساعت و 10 دقیقه
- مدرک:دارد
- توضیحات:دارد
توضیحات
پایتون (به انگلیسی: Python) یکزبان برنامهنویسی شیءگرا، تفسیری، سطح بالا، و همهمنظوره است که خیدو فان روسوم آن را طراحی کرده است، و اولینبار در سال ۱۹۹۱ منتشر شده است. فلسفه اصلی طراحی پایتون «خوانایی بالای کد» است.
در این دوره هدف این است که زبان برنامه نویسی پایتون رو به شکل کامل یاد بگیریم.
پایتون دارای دو نسخه ۲ و ۳ است ، نسخهی ۲ در دههی ۲۰۰۰ محبوبیت زیادی داشت، اما حالا بهترین نسخه برای استفاده، نسخهی سوم است؛ چراکه خود زبان و کتابخانهها فقط در نسخهی سوم بهروز میشوند ، تمامی دوره نیز با پایتون نسخه 3 ضبط شده است .
پایتون همچنین به عنوان یک زبان همهکاره که در زمینههای مختلف از جمله هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، علم داده و توسعه وب استفاده میشود، بهراحتی در فهرست پردرآمدترین زبانهای برنامهنویسی ۲۰۲۳ قرار میگیرد.
چرا باید از پایتون استفاده کنیم؟
1: هوش مصنوعی و یادگیری ماشین: پایتون به دلیل ماهیت پایدار، انعطاف پذیر بودن، به طور گسترده در زمینه های یادگیری ماشین و هوش مصنوعی استفاده می شود.
2: تجزیه و تحلیل داده ها و علم داده: در حال حاضر یعنی زمانی که ما هر روز دادههای بیشتری تولید می کنیم، پلتفرم های کارآمد مانند پایتون برای تجزیه و تحلیل، دستکاری و مدیریت دادهها تقاضای زیادی دارند.
3: سازگاری با تمام سیستم عامل ها: پایتون از تمامی سیستم عامل های محبوب یعنی Linux ، Windows ، Mac پشتیبانی می کند. پس همان کدها می توانند بدون کامپایل مجدد روی پلتفرم های مختلف اجرا شوند.
4: System administrator: کسانی که با اسکریپت نویسی آشنا هستند، عمیقا پایتون را درک می کنند. پایتون می تواند ثابت کند که در فرآیندها خودکارسازی وظایف، خسته کننده یا خیلی پیچیده نیست.
5: پایتون بهدلیل اسپانسرهای بزرگ و انجمن فعال، دارای کتابخانههای متنوع و بینظیری است که استفاده از آنها در وقت برنامهنویسان صرفهجویی میکند. سرویسهای چندرسانهای ابری بسیاری وجود دارد که از طریق ابزارهای کتابخانهای، از برنامهنویسان پایتون در پلتفرمهای مختلف پشتیبانی میکنند.
6:ابزارها و ماژولهای فراوانی که پایتون در اختیار توسعهدهنده قرار میدهد، فرایند خودکارسازی یا اتوماسیون تسکهای تکراری و خستهکننده را بسیار آسان کرده و در وقت صرفهجویی میکند. در ضمن، تعداد خطوط کد پایتون برای توسعهی ابزار اتوماسیون آنقدر کم است که برنامهنویس را شگفتزده میکند.
7: قابلیت خودکارسازی : ابزارها و ماژولهای فراوانی که پایتون در اختیار توسعهدهنده قرار میدهد، فرایند خودکارسازی یا اتوماسیون تسکهای تکراری و خستهکننده را بسیار آسان کرده و در وقت صرفهجویی میکند. در ضمن، تعداد خطوط کد پایتون برای توسعهی ابزار اتوماسیون آنقدر کم است که برنامهنویس را شگفتزده میکند.
کدام شرکت ها از پایتون استفاده می کنند ؟
1: Google
گوگل با سهم ۹۳ درصدی از بازار، پراستفادهترین موتور جستوجو در دنیا است. گوگل از همان ابتدا از طرفداران پایتون بوده و بنیانگذاران آن تصمیم گرفتند «هرجا میشد از پایتون استفاده کنند و هرجا که باید از ++C.» در سهولت استفاده از پایتون همین بس که اولین خزندهی وب گوگل که با جاوا نوشته شده بود، کمی بعد به زبان پایتون بازنویسی شد تا استفاده از آن راحتتر شود.
2: Instagram
اینستاگرام، بزرگترین اپلیکیشن اشتراک عکس در دنیا با بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال روزانه، برای بکاند خود از فریمورک جنگو که به زبان پایتون است، استفاده میکند و دلیل این کار را سادگی و محبوبیت پایتون عنوان میکند.
3: Reddit
وبسایت ردیت ماهانه بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر فعال دارد و در سال ۲۰۲۳، دهمین وبسایت پربازدید در دنیاست. ردیت ابتدا از Lisp استفاده میکرد، اما شش ماه بعد از عرضه، با پایتون بازنویسی شد. علت این تغییر هم دسترسی پایتون به کتابخانههای متنوعتر و انعطافپذیری آن از نظر توسعه بود. ردیت هنگام استخدام برنامهنویس به آنها میگوید هرچه مینویسند باید به زبان پایتون باشد تا خوانش آن آسانتر باشد و بشود بهراحتی فهمید آیا کدی که نوشتند خوب است یا بد.
4: Spotify
اسپاتیفای، پلتفرم پخش موسیقی و پادکست در سال ۲۰۰۸ عرضه شد و تا امروز بیش از ۴۵۰ میلیون کاربر فعال دارد. درحالیکه وبسایت اسپاتیفای از وردپرس استفاده میکند، اپلیکیشن آن با پایتون ساخته شده است. ۸۰ درصد سرویسهای اسپاتیفای مبتنی بر پایتون و باقی مبتنی بر زبانهای دیگری چون جاوا، سی و ++C هستند. اسپاتیفای همچنین از پایتون برای آنالیز داده و خدمات بکاند استفاده میکند.
5: نتفلیکس
نتفلیکس با بیش از ۲۰۰ میلیون عضو، بزرگترین شبکهٔ تلویزیونی اینترنتی در دنیاست. نتفلیکس مانند اسپاتیفای از پایتون برای آنالیز داده استفاده میکند. علاوه بر این، به مهندسان نرمافزار خود اجازه میدهد با هر زبانی که راحتترند کدنویسی کنند و اغلب برنامهنویسان نتفلیکس، زبان پایتون را ترجیح دادهاند. از نظر مهندسان نتفلیکس، کتابخانهی استاندارد پایتون، انجمن بسیار فعال و روبهرشد آن و تنوع زیاد در کتابخانههای موجود، حل هر مشکلی را برای توسعهدهندگان امکانپذیر کرده است.
دوره آموزش جامع پایتون دورهای با امتیاز نهایی 4.9 میباشد و توسط دوره بین که موتور جستجوی بهترین دوره های آموزشی میباشد، تحلیل، بررسی و امتیازدهی شده است. مدت زمان این دوره 21 ساعت و 10 دقیقه میباشد که در مکتب خونه توسط معین حشمتی مدرس این دوره ارائه شده است. قابل توجه است که این دوره مدرک دارد و دوره مذکور 679,000 تومان میباشد.
همچنین میتوانید با کلیک بر روی دکمه شروع یادگیری به آموزشگاه ارائهدهنده متصل شوید و دوره آموزش جامع پایتون را تهیه نمایید.
علاوه بر این، شما عزیزان میتوانید همه دورههای مشخص نشده سراسر اینترنت را در صفحه مشخص نشده در دورهبین مشاهده، مقایسه و بهترین دوره از نظر کیفیت و قیمت را به آسانی انتخاب نمایید.
دورههای مشابه
دوره جامع آموزش پایتون ( python ) - رایگان
سید محمد رضا کسائی شریفی
رسانه آموزشی لیموناد
دوره مسترکدر پایتون 45 ساعت آموزش پایتون جامع در کاربردی ترین دوره ی فارسی
دکتر بابک نوری مقدم
دانشجویار
آموزش جامع برنامه نویسی پایتون - پروژه محور - ساخت ربات تلگرام - متوسط
پدرام شاه صفی
رسانه آموزشی لیموناد
آموزش جامع استراتژی پیشرفته معاملاتی با پوشش ریسک سبد سهام CPPI با پایتون
سجاد جمالیان
مکتب خونه
دوره جامع آموزش ماشین لرنینگ با پایتون (علم داده و یادگیری ماشین در سال 2024)
دکتر بابک نوری مقدم
دانشجویار
نظرات فراگیران