آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظام مهندسی ساختمان
بررسی کامل دوره
- نظرات :6 نظر5
- آموزشگاه:مکتب خونه4.2
- مدرس:حسین غفارپور صدیقی5
- زمان:2 ساعت و 42 دقیقه
- مدرک:دارد
- توضیحات:دارد
توضیحات
زمین یا ارت کردن یک سیستم الکتریکی، به فرآیند اتصال همه قطعات فلزی یا بدنههای فلزی دستگاههای الکتریکی (به غیر از هادیهای اصلی مدار برق) به زمین گفته میشود و هدف از آن انتقال هر نوع نشتی جریان الکتریکی در بدنۀ فلزی دستگاهها به زمین به منظور حفاظت از جان انسان و حفاظت از تجهیزات است. دوره آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظام مهندسی ساختمان به منظور آموزش این ترند جذاب و مهم در علوم و فنون مهندسی تهیه و تدوین شده که در ادامه آن را معرفی خواهیم کرد.
آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظام مهندسی ساختمان
از جرم کلی زمین میتوان بهعنوان یک مرجع ثابت و غیرقابل تغییر از نظر سطح پتانسیلی، برای تمامی سیستمهای الکتریکی که بهنوعی به زمین نیاز دارند، استفاده کرد. در عمل، تمامی اجزا و بدنههای هادی تجهیزات الکتریکی به طور مستقیم یا غیرمستقیم به این مرجع پتانسیل ثابت (زمین) متصل میشوند؛ لذا در هنگام بروز یک اتصالی ناخواسته با بدنه تجهیزات الکتریکی، قطعات فلزی که دارای اتصال به زمین نیستند، در همان پتانسیل فاز قرار میگیرند و اگر فردی با بدنه این وسیله در تماس باشد، تحت یک اختلافپتانسیل خطرناک قرار گرفته منجر به برقگرفتگی میشود.
اقدامات مختلفی میتوان به منظور افزایش امنیت ساختمانها انجام داد که یکی از آنها مجهز نمودن ساختمان به سیستم ارتینگ است. البته نصب سیستم ارتینگ باید توسط نیروهای متخصص انجام شود تا خطراتی مانند آتشسوزی، برقگرفتگی، سوختن وسایل برقی و غیره رخ ندهد. اجرای این سیستمها معمولاً با اهداف خاصی صورت میگیرد و از آنها در مکانهای مختلفی استفاده میکنند. برای اینکه بتوانید آموزش سیستم ارتینگ در نظاممهندسی ساختمان را بهتر بگذاردید؛ بهتر است تا با این سیستم آشنا شوید که در این دوره آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظاممهندسی ساختمان با آن آشنا خواهیم شد.
سرفصلهای آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظاممهندسی ساختمان
سرفصلهای دوره آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظام مهندسی ساختمان بهصورت فهرست زیر است:
1. فلسفه اتصال زمین
2. انواع سیستمهای اتصال زمین
3. تصور یک سیستم بدون اتصال زمین
4. مزایای سیستمهای اتصال زمین
5. انواع هادیها در سیستمهای اتصال زمین
6. اتصال زمین برای آسانسورها
7. رنگبندی هادیها در سیستمهای اتصال زمین
8. کاربرد سیستمهای اتصال زمین
9. عوامل مختلکننده تغذیه در شبکههای برق
10. تماس مستقیم و تماس غیرمستقیم
دوره آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظام مهندسی ساختمان برای چه کسانی مناسب است؟
دوره مذکور برای تمامی افراد و شرکتهایی که در زمینه مهندسی ساختوساز فعالیت دارند و میخواهند که سازههای خود را مطابق با استانداردهای روز دنیا بنا نهند مناسب است ولی این دور مخصوصاً برای مهندسین عمران در زمینههای ساختوساز ساختمانی بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
در دوره آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظاممهندسی ساختمان به چه چیزهایی اشاره میشود؟
طبق استانداردهای IEC و مقررات ملی ساختمان کشورمان، نحوه ارتباط سیستمهای برق فشارضعیف با زمین به سه صورت TN، TT و IT مرسوم است که به آنها اصطلاحاً سیستمهای نیرو گفته میشود. در این درس به تشریح این سه سیستم پرداخته شده است. از سویی از نظر هدف اتصال به زمین، میتوان اتصال زمین را به چهار دسته زیر تقسیمبندی کرد:
اتصال زمین ایمنی
اتصال زمین حفاظتی
اتصال زمین عملیاتی (عملکردی)
اتصال زمین صاعقهگیر
در این درس به توصیف هر کدام از این موارد نیز پرداخته شده است. جهت آشنایی مخاطبان درس با نحوه طرح سؤال از این موضوع در آزمونهای نظاممهندسی، به 30 سؤال طرح شده در آزمونهای ادوار گذشته، پاسخ داده شده است.
دوره آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظام مهندسی ساختمان دورهای با امتیاز نهایی 4.4 میباشد و توسط دوره بین که موتور جستجوی بهترین دوره های آموزشی میباشد، تحلیل، بررسی و امتیازدهی شده است. مدت زمان این دوره 2 ساعت و 42 دقیقه میباشد که در مکتب خونه توسط حسین غفارپور صدیقی مدرس این دوره ارائه شده است. قابل توجه است که این دوره مدرک دارد و دوره مذکور 529,000 تومان میباشد.
همچنین میتوانید با کلیک بر روی دکمه شروع یادگیری به آموزشگاه ارائهدهنده متصل شوید و دوره آموزش کلیات سیستمهای اتصال زمین (ارتینگ) در نظام مهندسی ساختمان را تهیه نمایید.
علاوه بر این، شما عزیزان میتوانید همه دورههای مشخص نشده سراسر اینترنت را در صفحه مشخص نشده در دورهبین مشاهده، مقایسه و بهترین دوره از نظر کیفیت و قیمت را به آسانی انتخاب نمایید.
دورههای مشابه
سیستمهای اتصال زمین خاص IT و TT در نظام مهندسی ساختمان
حسین غفارپور صدیقی
مکتب خونه
آموزش سیستم اتصال زمین TN در نظام مهندسی ساختمان
حسین غفارپور صدیقی
مکتب خونه
آموزش حفاظت از صاعقه و سیستم اتصال زمین صاعقهگیر در نظام مهندسی ساختمان
حسین غفارپور صدیقی
مکتب خونه
آموزش بررسی نواقص رایج در ساخت و ساز ساختمان – ویژه نظام مهندسی
مهدیس پیرزادی
فرادرس
آموزش روش ها و جزئیات اجرایی ساختمان – ویژه آزمون نظام مهندسی
شهاب اسدی آقبلاغی
فرادرس
آموزش مبحث ۱۴ مقررات ملی ساختمان – تاسیسات مکانیکی – ویژه آزمون نظام مهندسی
الهام حقپرست
فرادرس
آموزش مبحث ۲ مقررات ملی ساختمان – نظامات اداری – ویژه آزمون نظام مهندسی
محمدحسن سیفی
فرادرس
آموزش مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان – مراقبت و نگهداری – ویژه آزمون نظام مهندسی
عقیل عسکری
فرادرس
آموزش اصول طراحی معماری و نقشه کشی ساختمان – ویژه نظام مهندسی و بازار کار
سونیا اکبری شاهرک
فرادرس
آموزش مبحث ۱۲ (مبحث دوازدهم) مقررات ملی ساختمان – مرور و حل سوالات آزمون نظام مهندسی
امین رمضان تیتکانلو
فرادرس
نظرات فراگیران