آموزش مدارات الکترونیک ١
بررسی کامل دوره
- نظرات :42 نظر4.8
- آموزشگاه:مکتب خونه4.2
- مدرس:بهزاد رضوی4.8
- زمان:48 ساعت و 30 دقیقه
- مدرک:دارد
- توضیحات:دارد
توضیحات
اگر کمی دقت کنیم، متوجه میشویم که در اطراف ما وسایل الکترونیکی بسیاری وجود دارد و ما همواره در حال استفاده از یکی از آنها هستیم. وسایلی مانند تلفن همراه، لپ تاپ، تلویزیون، لوازمخانگی و موارد بسیار دیگری جزء وسایل الکترونیکی هستند که هرکدام از ما بهطور دائم از آنها استفاده میکنیم. برای تولید تمام این وسایل از علم الکترونیک کمک گرفته میشود که برای این هدف از درس آموزش مدارات الکترونیک کمک گرفته خواهد شد. درس مدار الکترونیک یکی از دروس پایه بسیاری از رشتههای فنی و مهندسی در دانشگاه بهحساب میآید و از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدارات الکترونیک
علم الکترونیک به اندازهای گسترده است که به عنوان یک رشته مجزا در دانشگاهها تدریس میشود و یا اینکه به عنوان یکی از درسهای مهم رشته مهندسی برق به حساب میآید. اولین مبحثی که در درس مدار الکترونیک با آن رو به رو هستیم، بحث طراحی مدارهای الکترونیکی است. یک مهندس الکترونیک یا مهندس برق باید با نحوه طراحی مدارات الکترونیکی مختلف آشنا باشد و دانش کافی برای ساخت قطعات الکترونیک را کسب کند. الکترونیک قدمتی چندین ساله دارد و از قدیمیترین علوم فنی بهحساب میآید.
الکترونیک چیست؟
زمانی که نیاز به بررسی جریان الکترونها، مواد رسانا و یا نیمه رسانا باشد، پای علم الکترونیک در میان است. در این علم از ترکیب مهندسی برق و علم فیزیک استفاده میکنند تا حرکت الکترونها در ماده و خلأ را موردبررسی قرار دهند. مهندسان با آموزش الکترونیک یاد میگیرند که چگونه با ساخت مدار و قرارگیری مجموعهای از آنها در کنار همدیگر، دستگاههای الکترونیکی مختلف را تولید یا حتی تعمیر کنند.
معرفی مدار الکترونیکی
به مسیر بستهای که الکترونها یا همان جریان الکتریکی در آن جاری هستند، مدار الکتریکی میگویند. در واقع مسیر بستهای که جریان الکتریکی ناشی از اختلاف پتانسیل در آن وجود داشته باشد، مدار الکتریکی نام دارد. همین مدارهای الکترونیکی هستند که باعث تولید برق میشوند و دستگاهها و تجهیزات مختلف را به راه میاندازند. با قرار دادن هر مؤلفه برقی در مسیر مدار، آن مؤلفه به وظیفه خود عمل خواهد کرد. لازم به ذکر است که تفاوت ناچیزی بین یک مدار الکتریکی و یک مدار الکترونیکی وجود دارد و آن ولتاژ پایین در مدارهای الکترونیکی است و اینکه جریان مدار الکترونیکی بهمنظور هدف خاصی کنترل میشود.
چه تفاوتی بین الکتریک و الکترونیک است؟
در دستگاههای الکترونیکی و الکتریکی ما شاهد جریانی از الکترونها هستیم. در دستگاههای الکتریکی ما این جریان را به صورت انرژیهای دیگر مانند نور، گرما یا صدا میبینیم؛ اما در دستگاههای الکترونیکی از این جریان به منظور انجام یک کار مشخص استفاده میشود. درواقع در علم الکترونیک جریان الکترونها را بهگونهای کنترل و پردازش میکنند تا درنهایت یک کار خاص انجام شود. به زبان سادهتر میتوان گفت که در دستگاههای الکترونیکی، جریان الکتریکی را به نحوی دستکاری میکنند تا برای ما مفهوم پیدا کند و معنیدار شود.
دوره آموزش مدارات الکترونیک ١ دورهای با امتیاز نهایی 5 میباشد و توسط دوره بین که موتور جستجوی بهترین دوره های آموزشی میباشد، تحلیل، بررسی و امتیازدهی شده است. مدت زمان این دوره 48 ساعت و 30 دقیقه میباشد که در مکتب خونه توسط بهزاد رضوی مدرس این دوره ارائه شده است. قابل توجه است که این دوره مدرک دارد و دوره مذکور رایگان میباشد.
همچنین میتوانید با کلیک بر روی دکمه شروع یادگیری به آموزشگاه ارائهدهنده متصل شوید و دوره آموزش مدارات الکترونیک ١ را تهیه نمایید.
علاوه بر این، شما عزیزان میتوانید همه دورههای مدرسه و دانشگاه سراسر اینترنت را در صفحه مدرسه و دانشگاه در دورهبین مشاهده، مقایسه و بهترین دوره از نظر کیفیت و قیمت را به آسانی انتخاب نمایید.
نظرات فراگیران
حسین
دوره فوق العاده ای هست بسیار ساده از پایه تمام ساختار ها توضیح داده شد و قابل فهم است بسیار عالی
هادی
واقعا عالی منتظر مدار۲ و استراتژی های حل مسئله۱_۲ ایشان خواهیم بود
سعید
2-3 قسمت را دیدم . حقیقتا روش تدریس و تسلط استاد به موضوع شایان تقدیر و تشکر است. امیدوارم ؛ در صورت وجود ، سایر کلاسهای استاد رضوی را نیز باشتراک بگذارید. بینهایت ممنون
امیرعلی
به به چه افتخاری چه استادی ممنون ازتیم مکتب خونه که زحمت تهیه این درس باتدریس پرافتخاراستادرضوی رو کشیدن
کاربر مکتبخونه
بسیار دوره خوبیه ولی زیر نویس فارسی 30 ثانیه جلو تره و اگه امکانش بود مثل فیلم های زبان اصلی فایل زیر نویس هم در اختیار قرار میدادید با تشکر از سایت مکتب خونه