اطلاعات دوره
آموزش ترکیب اطلاعات Information Fusion
649,000 تومان
بررسی کامل دوره
4.4/5
وضعیت قیمت: 649,000 تومان
بالاتر از انتظار
منصفانه
ارزان
- نظرات :5 نظر3.8
- آموزشگاه:فرادرس3.8
- مدرس:دکتر امیر حسین کیهانی پور4.7
- زمان:19 ساعت و 47 دقیقه
- مدرک:ندارد
- توضیحات:دارد
توضیحات
نمایش بیشتر
نظرات فراگیران
نیما
آموزش بسیار عالی هست در این زمینه منابع اموزشی خوبی وجود نداره
مهین
سلام من خیلی وقته از مجموعه های آموزشی آقای دکتر کیهانی پور استفاده میکنم از ایشان و سایت فرادرس تشکر میکنم ،واقعا تدریسشون عالی و عمیق هست ، کیفیت بالایی داره
زاهد
مدرس در انتقال مطالب به نظر من خيلي قويی بودن.
بابک
آموزش متوسط رو به بالا بود، محتوا خیلی خوب و نو هست اما مدرس آن طوری که باید تدریس نمی کردند. انگار دفعه اول شون بود این مبحث را تدریس می کردند. به خصوص در مورد مباحث ریاضی این اموزش می توانستند بهتر تدریس کنند.
نوید خوب
تلفیق یا ادغام اطلاعات که یکی از زیر بخش های اصلی در علوم کامپیوتر می باشد در محیط علمی پژوهشی و نشریات معتبر بین المللی نیز به عنوان یک زیر بخش مهم از حوزه علوم کامپیوتر و اطلاعات شناخته می شود که اگر این امر را در وبسایت ژورنالهای معتبر بررسی نمایید بسادگی قابل رویت است و این زیر بخش خود دارای نشریات متعدد عینا اختصاص یافته به این حوزه و نشریات حوزه های دیگر هست که بدلیل همپوشانی بالای آنها و یا مبتنی بر دانش دیتا فیوژن بودن آنها در این چارچوب قرار گرفته اند. به عنوان مثال سنسور فیوژن Sensor Fusion یکی از شاخه های پرکاربرد دانش الکترونیک است که پیوند قوی بین دانشمندان مهندسی الکترونیک و کامپیوتر ایجاد نموده چرا که جنبه حسگری آن به متخصصان الکترونیک و جنبه ترکیب معنی دار سیگنال های دریافت شده از سنسورها (به عنوان مثال در Remote Sensing) به متخصصین علوم کامپیوتر مرتبط می گردد. بطوریکه اهمیت و استفاده جنبه کامپیوتری آن بقدری متداول گردیده که بسیاری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته برق، دروس و پژوهش های خود را معطوف دانش Information Fusion نموده اند و بی آنکه فرد دیگری از رشته علوم کامپیوتر برای بخش کامپیوتری آن وارد پروژه گردد، دانشجویان مذکور یادگیری این دانش را برخود لازم دانسته و بطور پایه ای این جنبه حوزه ادغام سنسور ها را فرا میگیرند که تا پایان دوره تحصیلی خود بتوانند به جنبه های جدید دیگر این حوزه بپردازند و خود را مهندس الکترونیکی خطاب نمایند که احتمالا کل دوره تحصیلات تکمیلی خود را اختصاص به مطالبی داده که بیشتر در چارچوب پژوهشهای دانشجویان هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات بوده است. لذا از شما درخواست دارم که در فرادرس بیشتر به تولید محتواهای آموزشی با چنین عناوینی بپردازید.با توجه به اشاراتی که در نوشته ام داشتم تقریبا خوانندگان این چنین محصولاتی فراتک رشته ای هستند و علاوه بر استفاده ای که دانشجویان بین رشته ای دارند، پژوهشگران رشته های برق، کامپیوتر، فناوری اطلاعات و بطور دقیقتر هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر و علوم شناختی مخاطبین اصلی این چنین محصولاتی خواهند بود.